2014. április 17., csütörtök

"Otthonka"



Most pedig nézzük pár nagyon ízlésesen berendezett, takaros kis lakást!
Tudjátok tavasszal mindig bennem van az érzés, hogy kicsit átalakítsam a "lakásom" (valójában csak a szobámat rendezhetem át, mert a többibe nem nagyon van beleszólásom, maximum vehetek egy két szép bögrét a konyhába, vagy egy csinos plédet a nappaliba) , hazafelemenet szedek/veszek egy kis csokor virágot, amivel azonnal sokkal otthonosabbá lehet tenni a tereket, de néha egy tavaszi nagytakarítással is csodákra képes az ember... 
A következő képek a kedvenceim közé tartoznak, nem csak azért mert hihetetlen különlegesek, és bájosak, hanem azért is mert sokszor ici pici tereket képesek úgy berendezni, hogy az embernek fel se tűnik, hogy az lényegében egy nagyobb fajta dobozról van szó.
A mostani képek 100% a Pinterestről származik, és azon belül is nagyrészük a kedvenc "usereimtől", akik lényegében Petra és Priszcilla (meg azért néhány tőlem is :3 ).
 Mindkettőjük képeiben meglátszik az egyéniség valamint a stílusérzék, szóval mindenféleképpen inspirálják az embert, úgyhogy ha valakinek kedve támadna megtekinteni a pinterest oldalukat, akkor csak tessék...bátran! Becses nevükön meg is találjátok őket! (Rimay Petra, Varga Priszcilla) 














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése